Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
December 1, 2011
Image Size
870 KB
Resolution
2048×1536
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
271
Favourites
9 (who?)
Comments
38
Downloads
12

Camera Data

×
Patriotism by DragonKira Patriotism by DragonKira
Today is the Romanian national day!!!!!!!
Long live Romania!!!!!!!
Add a Comment:
 
:iconzaigwast:
Zaigwast Featured By Owner Sep 4, 2013
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYY !!!!!

Superb, ma bucur sa vad cum cei din neamul romānesc flutura tricolorul (si mai ales corect :D )
Reply
:icondragonkira:
DragonKira Featured By Owner Sep 7, 2013
;)
Reply
:iconzaigwast:
Zaigwast Featured By Owner Sep 7, 2013
:D
Reply
:iconkazi2000:
kazi2000 Featured By Owner Mar 12, 2012  Hobbyist General Artist
Foarte frumos gest ! Romanca adevarata, pur-sange :D
Traiasca Romania ! Honor et patria - Nihil Sine Deo
Reply
:icondragonkira:
DragonKira Featured By Owner Mar 12, 2012
Mersi mult pentru apreciere! :) Nu pe multi ii mai intereseaza gesturi de genu!
Reply
:iconkazi2000:
kazi2000 Featured By Owner Mar 12, 2012  Hobbyist General Artist
Cu multa placere si respect !
Intradevar nu sunt multi romani care se manifesta patriotic (mai ales noi cei din tara, care nu simtim durerea departarii de tot ce este romanesc si de cei dragi), dar aceia care sunt patrioti acum formeaza sa spunem un grup select, pentru ca nu suntem multi, de aceea patriotismul nostru nu este unul ieftin ci unul care vine cu adevarat din inima.
Inca o data tin sa te felicit pentru atitudinea ta si pentru faptul ca ai dat dovada de constiinta faptului ca originea si traditiile ne fac ceea ce suntem ... fara ele am fi ai nimanui si de nicaieri !
Reply
:icondragonkira:
DragonKira Featured By Owner Mar 17, 2012
Crede-ma ca e mai greu sa ai manifestari patriotice in afara unde toata lumea vede romanul ca pe ultimul hot si criminal. Stim noi cu cine ne confunda, dar ptr ei nu prea are importanta aspectul asta! Nu-ti spun de cate ori a trebuit sa explic oamenilor care a faza cu noi romanii si cine ne face o reputatie proasta...Si la TV ei aud ca romanii nu vor sa mearga la scoala, ca fura, ca nu vor sa munceasca, etc
Reply
:iconzaigwast:
Zaigwast Featured By Owner Sep 4, 2013
strainii sunt niste prostovani (cei care ne confunda ) .....daca nu stiu sa  faca diferenta intre un roman si un jeg.......inseamna ca le lipseste ceva din membrana  ...

Oricum majoritatea strainilor sunt cam nedezvoltati pshihic ....
Reply
:iconkazi2000:
kazi2000 Featured By Owner Mar 18, 2012  Hobbyist General Artist
Intradevar ! Din pacate o anumita minoritate nu ne fac o faima prea buna in Europa si in lume. De fapt nu-si fac nici lor, pentru ca desi procentajul infractorilor este mare in comunitatea lor, totusi printre ei exista si destui oameni la locul lor care sufera din cauza acestor concetateni.
Am fost si eu in afara (cu munca precum si ca turist) si uneori s-a deschis acest subiect (fara nici o urma de rautate din partea celor cu care discutam).
Acestor oameni (prieteni si colegi majoritatea) le-am explicat despre cine exact este vorba si ca mass-media in general ca formatori de opinii, n-ar trebui sa ne bage pe toti in aceiasi oala.
Nu erau persoane care sa generalizeze, dar stii cum e omul cateodata mai exagereaza si le-am explicat ca fiecare trebuie privit individual. Alegerile care le facem in viata le facem individual, nu ?!
Cand alegi sa te insori, te insori numai tu cu persoana aleasa de tine, nu toti cetatenii tarii se insoara cu Maricica spre exemplu ?! Cand unul fura din magazin ceva, nu toti oamenii dau iama si devasteaza acel magazin, nu ?!
Oricum pot spune ca in toata perioada cand am fost plecat am destupat mintea multora, inclusiv facandu-le si cadouri culturale, adica cate un CD cu muzica traditionala romaneasca, muzica clasica, filme si carti !
Am fost si sunt adeptul expresiei ca fiecare dintre noi cand iesim din granitele tarii dintr-un motiv sau altul, trebuie sa ne insusim responsabilitatea de a deveni mici ambasadori ai Romaniei.
Un comportament civilizat, zambetul pe buze si mereu o vorba buna, schimba prejudecati :)
M-am lungit un pic cu mesajul, nu ? )))))
Reply
:icondragonkira:
DragonKira Featured By Owner Mar 18, 2012
Nu, nu te-ai lungit!:) Ai perfecta dreptate!
Reply
Add a Comment: